ballen-met-laag
group-circle-2
baan-met-laag

Bowlen,  dé activiteit bij uitstek voor een avondje uit

Strike! De spanning en het groepsgevoel zijn zomaar wat voorbeelden

waarom een avondje bowlen een gegarandeerd succes is.

Katinka en Patrick zijn al jaren de drijvende krachten achter Bowling Hellevoetsluis. “Naast het wedstrijd bowlen kun je bij ons ook terecht voor een avondje uit. Samen met familie, je vriendengroep of collega’s een balletje gooien verbroedert en is een absolute aanrader. Zeker als je het combineert met een uitstekend verzorgde inhouse barbecue op echte houtskool! Een uurtje bowlen verandert daarmee zomaar in een avondje uit.”

 

Spanning en gezelligheid

De bowlingbaan is de perfecte plek om je ongestoord uit te sloven. Grote hilariteit als de bal weer in de goot belandt… Het simpele van bowling is het doel van het spel. De uitvoering kan echter wat moeilijker zijn! Wat is er leuker dan samen een spel te spelen? Bowlen is een teamsport en is daarom ook uitstekend te combineren met de andere activiteiten. Spanning en gezelligheid komen samen bij Bowling Hellevoetsluis.

 

Kwaliteit en flexibele service

Kinderfeestjes, wedstrijd bowlen, school bowlen, maar ook een vrijgezellenfeest of teambuildinguitje benadert Bowlingcentrum Hellevoetsluis met zorg en aandacht.

 

Wilt u ook eens uw verjaardag anders vieren?

Een hapje, een drankje en een uurtje actief in de weer, zonder die nare rommel thuis? Vraag dan eens naar de mogelijkheden.

 

De boven genoemde barbecue kunt u geheel naar wens tot een dag van te voren reserveren, zodat de ‘echte lokale slager’ het vlees vers en met zorg kan leveren. 

 

In overleg met Katinka en Patrick is elk arrangement bespreekbaar.